Usikret lån: Kan du få en usikret lån uden sikkerhed?

De mest almindelige typer af lån er sikrede lån og usikrede lån. I finansiering, henviser usikrede lån til enhver form for gæld eller juridisk forpligtelse, som ikke er sikret ved en form for sikkerhedsstillelse, eller bakkes op af en form for pant på bestemte egenskaber af låntageren. Oftest er det mest almindelige usikrede lån det personlige låne penge. Dette kan være alt fra opnåelse af et hjem realkreditlån til en bil lån.

Disse almindelige typer usikrede lån er i årevis blevet brugt af både enkeltpersoner og virksomheder til at låne penge. Låntagere har brugt disse lån til at købe boliger, biler, både, fly og andre dyre emner. For låntagerne, er det en nem måde at opnå økonomisk støtte til at finansiere deres drømme. For virksomhederne betyder det en stor pulje af midler til rådighed for dem, når de har brug for det. For begge disse grupper har det usikrede lån tjent sit formål.

Usikrede lån er ofte billigere end andre former for kredit, fordi de kommer uden sikkerhedsstillelse og kun kræver, at långiver til at udstede en præ-kvalifikation brev. Fordi disse typer af lån er let opnås, långivere er i en stor position til at opkræve høje renter. Selv om dette kan være nedslående for mange mennesker, der er på udkig efter en god rente, er det vigtigt at huske, at disse høje renter skyldes, at långiver påtager sig større risiko i at tilbyde usikrede lån til låntageren. Fordi disse lån bære så høje renter, men de fleste mennesker foretrækker at tegne en usikret lån over traditionelle lån.

Der er dog visse ulemper ved usikrede lån. En af disse ulemper er det beløb, långiver er i stand til at gribe, hvis låntageren standard på lånet. Da långiver ikke har nogen sikkerhed for at holde ham fra at generobre de midler, han er forpligtet til at gennemføre “alle risici” politikker for at sikre, at han inddriver sine midler. Disse politikker vil ofte resultere i en høj rente. Fordi disse lån kommer med så høje renter, mange mennesker foretrækker at tegne sikrede lån i stedet.

Med det sagt, tilbyder mange långivere usikrede lån uden sikkerhedsstillelse som en måde at tiltrække låntagere. Fordi disse lån ikke kræver sikkerhed for godkendelse, mange långivere tilbyde dem til meget lave renter. Dette gør det muligt for låntageren at betale lånet hurtigere tilbage ved ikke at skulle bekymre sig om at blive taget tilbage. Da disse typer af lån kræver sikkerhed for godkendelse, men de kommer med ekstremt høje renter. Mange mennesker foretrækker at tegne en usikret lån og derefter sikre det med sikkerhed, når de har fundet en passende långiver.

Da usikrede lån ofte gives uden nogen form for sikkerhedsstillelse, er det ofte meget vanskeligt for en person at få godkendelse til en. Men de fleste långivere vil stadig give dig lånet, hvis du viser dem, at du kan tilbagebetale det i tide. For at opnå godkendelse til denne type lån, du bliver nødt til at vise långivere, at du kan betale det tilbage hurtigt. Hvis du kan vise en långiver, at du vil være i stand til at tilbagebetale pengene tilbage inden for en rimelig tid, så kan du være i stand til at få en usikret lån.