Rotte

Nu Husk, i kinesisk astrologi, nogle af tegnene har navne, som vi i den vestlige kultur ikke kan forbinder med positive menneskelige egenskaber. Chief blandt disse kan være tegn på rotter. Hvis du er født i 1936, 1948, 1960, 1972, 1984 eller 1996, så er du en rotte!

Ifølge dagens kinesiske menu, du er ambitiøs, men ærlig,. Tilbøjelige til at bruge frit. Sjældent gøre varige venskaber. Du er mest forenelige med drager og aber og mindst kompatible med heste.

I vest, vi forbinder rotter med kloakkerne, skadedyr og sygdomme, dette dyr er set på en smule anderledes i øst. Den østlige rotte er værdsat for sin hurtige kløgt og evne til at akkumulere og holde på rigdom. Rotter er et symbol på held og lykke i øst. Det er et elegant og charmerende tegn i østlige astrologi. Det er skarpe og sjove vil tage godt imod disse it finder sin gode venner.

Mens rotter er selskabelig typer, er de også skamløse initiativtagere til deres egne dagsordener. Dette tegn charme og overtalelsesevner bruges ofte til deres bedste fordel. Rotter er motiveret af penge og ejendele. De er slagfærdig og skraptunget og elsker en god debat.

Rats nyde at være på den udefra ser i, som de kan lide at lære ved at observere. De er altid opmærksom, altid tucking væk oplysninger i deres hjerner til brug på et senere tidspunkt, hvis de har brug for det. Rotter kan ikke lide at være keder sig og er altid på udkig efter udfordringer til at holde deres allerede skarp forstand endnu skarpere.

Rottens horoskop for i dag: du har en tendens til at overdrive det mindste besvær; der vil være behov for at se tingene med objektivitet, og derefter du vil føle dig mere afslappet og derfor mere effektiv. Pas på forgiftninger, navnlig ved indtagelse. Vær meget forsigtig og strenge i anvendelsen af narkotika. Hvis dine tarme er følsomme, ikke lade dig friste af vegetarisme fad; denne kost er for rig på cellulose og derfor passer ikke dig. Mere end nogensinde du vil sigte højt og koncentrere dig dit liv styrker på opnåelsen af din faglige ambitioner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.