Hvorfor Se Aikido klip video?

Aikido blev udviklet af som en martial art af Morihei Ueshiba som studerede flere kampsport siden 1912. Kendt at mange aikido praktikere som “O Sensei” eller “Stor lærer”, Ueshiba var i stand til at udvikle den martial kunst baseret på en rent fysisk niveau ved hjælp af teknikker og bevægelser sådanne “Jujitsu” og “Kenjutsu” kaldet “aikido.”

Det menes, at aikido blev først introduceret til den vestlige kulturs måde tilbage i 1951 af en kampsport praktiserende Minoru Mochizuki når han besøgte Frankrig. Derefter, han indførte aikido og flere aikido teknikker til judo studerende i forskellige områder af Frankrig. Efter denne indledning, Tadashi Abe, der sukkerrør som den officielle Aikikai Honbu repræsentant i 1952, forblev i Frankrig for mindre end syv år og fortsatte forfølgelsen.

Det følgende år, gennemført Kenji Tomiki en tour sammen med forskellige kampsport delegerede i 15 kontinentale stater i USA. Og i samme år, blev Koichi Tohei af Aikikai Honbu sendt af for et år til Hawaii bare at oprette en række klubber. Efter at have invaderet USA, fik Aikido protektion i Det Forenede Kongerige, Tyskland og Australien. I dag, er tusindvis af klubber sat for dem, der ønsker at lære praksis af martial kunst.

STUMPER OG STYKKER AF AIKIDO

Hvis du er interesseret med aikido men har ikke tid og penge at gå til en dojo og tilmelde dig til en aikido-klassen, skal så du finde andre midler hertil. En af de nemmeste måder at indføre dig i den spændende verden af aikido er at surfe på internettet og søger aikido videoklip.

At være en ubegrænset kilde til oplysninger, kan surfe på internettet for forskellige aikido videoklip give dig bedre muligheder og de specifikke detaljer du ønsker at lære. I dag, der er så mange hjemmesider, der tilbyder aikido klip videoer gratis for dem, der ønsker at lære grundlæggende og for dem, der ønsker at få en ide om hvordan kampkunst virker før tilmelding til den.

Aikido videoklip indeholder normalt, løs form uddannelse eller populært kendt som “ki nagare.” Her, aikido udøvere bare spille rundt selv og efter kampkunst præsentation. De mest sete aikido videoklip er berømte aikido praktikere mens deres klasser eller i løbet af deres praksis. Men da disse er bare klip, er det ikke muligt for dig at lære alt om teknikker af martial kunst.

Amatører, der dokumenterer den praktiserende læge lektioner og stunts i praksis normalt tage disse aikido videoklip. Da disse er taget i improviseret, kan du forvente høj kvalitet opløsning og lyd. Det mest almindelige problem ville være er at aikido videoklip har en støjende baggrund på grund af de lyde, der er skabt af folk fra nabolandet gym hall eller fra entusiastiske publikum inde dojo.

Så andre kan se det kan de efter optagelserne, uploade disse filer til internettet. Selv om disse kun korte klip, er der en mulighed, du afhente aikido teknikker, som du kan øve dig. I modsætning til i fuld længde aikido videoer er vifte af aikido teknikker begrænset når du ser en aikido videoklip.

Aikido videoklip er tilgængelige i forskellige aikido websteder eller fra yahoo, google og du-tube. Der er mange flere hjemmesider, der tilbyder gratis aikido videoklip, men forventer at begrænset mængde information kan indsamles.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.