Baby Shower kager – mere end bare Dessert

En baby brusebad er en måde for familie og venner at fejre den forventede ankomst af en ny baby med forældrene-til-være. Det er en munter lejlighed og sjov for alle! Men hosting en stor baby brusebad tager nogle virkelige planlægning. En meget vigtig del af planlægningsprocessen er kagen. Hver baby brusebad behov en kage, men kagen kan fungere som mere end blot en dessert–det kan også dobbeltklikke som en dekoration, selv en centerpiece!

De fleste baby brusere har et tema, og hele det parti er baseret på temaet. Kagen er ingen undtagelse og bør også følge uanset hvad tema du har valgt. Hvis du er talentfuld og kan bage og dekorere en kage (eller kender nogen, der kan), kan du have en hjemmebagt kage. Eller du kan bestille en fra et bageri, og sørg for du afgiver din bestilling i god tid for bruseren.

Når du har besluttet, om det vil være hjemmelavet eller store-købte, skal du beslutte, hvilken type kage at have. Der er mange forskellige sorter af baby shower kager at vælge imellem. Nogle af dem er angivet nedenfor:

· Angelfood kage

· Smør kage

· Sommerfugl kage

· Gulerodskage

· Cheesecake

· Chokolade kage

· Chiffon kage

· Cupcake

· Devil’s food cake

· Frugtkage

· Honningkager

· Is kage

· Mooncake

· Ananas på hovedet ned kage

· Pund kage

· Krydderi kage

· Sandkage

Så er der fylder hen til overveje:

· mere glasur

· forskellige varianter af frugt bevarer

· budding

· creme

· flødeskum

· syltetøj

· jordnøddesmør

· ren chokolade

Ikke kun bør du overveje, hvilken type kage at have, men også hvordan du måske kunne dekorere kage på en måde, der vil gøre baby shower fest mere speciel. Her er nogle ideer:

1. mave kage. En rigtig god ide er at designe en baby shower cake og gøre det ligne en gravid mave. Dette kan gøres ved at placere en cirkulær kage foran en firkantet kage og glasur dem sammen for at ligne med en gravid mave.

2. legetøjet blokke kage. En anden ide er at designe en baby shower cake og gøre det ligne børns legetøj blokke (enten en stor blok eller 3-4 mindre blokke). Legetøj blok kager kan styrkes yderligere ved at omgive dem med slik eller små legetøjsbiler.

3. en autograf kage. Dette er en rigtig god ide, hvor “Tillykke” er det eneste ord om den kage, forlader plads til hver af gæsterne til at “skrive” deres egen underskrift i glasur. Et billede af kagen er taget, når alle har underskrevet det, gør en stor souvenir for forældrene-til-være.

4. en karakter kage. Kagen kan gøres i form af en karakter, såsom Plys Bear.

5. en Baby hagesmæk kage. En anden ide ligner karakter kage, men kagen ser ud som en baby hagesmæk.

Der er så mange forskellige ting du kan gøre med en baby shower cake. Her er lige et par andre forslag til kage figurer:

Barnevogn

Baby støvletter

Bassinet

Baby flaske

Noahs Ark

Der er også en “ble” kage. Men pas på–det er virkelig lavet af bleer og ikke spiselige!

Selvfølgelig kan du også eksperimentere med kreative ideer til din egen, eller tjek kage design bogen på din lokale købmand eller bager for ideer. Husk, at ‘mål’ ikke er kun at lave en lækker dessert, men også en stor centerpiece eller dekoration, der vil skille sig ud i minderne om forældre-til-være. Men må ikke glemme, holde sig til baby shower tema!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.